Expertise aan boord

Anno 2022 zijn mijn know-how en keuze zodanig geëvolueerd dat ik de mensen nog beter wil begeleiden en gooi ik het over een enigszins andere boeg. G&Teasing is gegroeid en wordt Bottles on Board: een echte “boetiek” waarin ik al mijn expertise bundel om voor jou een uitgekiende selectie te maken.

Je kan bij Bottles on Board nog steeds terecht voor een tasting, workshop, mobiele bar of lezing. Nieuw is daarbij dat je meteen ook in mijn boetiek mijn selectie kan bestellen. Deze selectie wordt nu trouwens rechtstreeks door mij geïmporteerd.

Drink kwaliteit, drink beter!

Kurt’s Boutique: My selection. Your choice.

Binnen het (veel te?) uitgebreide gamma gins heb ik op basis van mijn expertise al een selectie gemaakt voor jou. Je hoeft dus niet zelf het kaf van het koren te scheiden. Enkel premium gins halen de selectie en importeer ik nu zelf. Ik kies steeds voor authentieke smaken, ambachtelijk gestookte kwaliteitsproducten, kleinschalige producties.

Stopt Bottles on Board bij een selectie aan gins? Absoluut niet! Ik neem ook andere “spirits” of een “bubble” mee aan boord, als die in het gamma van mijn gekozen “bottles” past.

Neem een kijkje op mijn nieuwe website: www.bottlesonboard.be

Tot gauw?

Groetjes,

Kurt