GINCONSULTANCY

G&Teasing stelt zijn uitgebreide expertise ook ter beschikking van professionele klanten in de vorm van advies en consultancy.

Horeca

Wilt u een gin kaart opstellen?  Uw huidig aanbod onder de loep nemen?  Uw aanbod uitbreiden?  Een huisstijl introduceren? Of misschien wilt U weten welke gins u best kiest om op de kaart te zetten?  Hoe u die combineert met tonic, met garnituur?  Hoe u uw klanten een “perfect serve” Gin&Tonic serveert?  Welke glazen en welk ijs u best gebruikt?  Welke info U op de ginkaart zet?

Wij komen naar uw bedrijf of HORECA zaak toe en geven u advies en bijstand!

Producenten, invoerders, groot-en kleinhandel

Ook producenten, importeurs of groothandels kunnen bij G&Teasing terecht om beroep te doen op de expertise van de zaakvoerder. Zo kunnen we bijvoorbeeld vertalingswerk (NED-ENG en ENG-NED) uitvoeren, “ginfofiches” opstellen of vlot geschreven, taalkundig correcte teksten aanleveren voor de gin(s) of tonic(s) die u promoot, verhandelt of produceert!

Ook hier geldt: maatwerk is te allen tijde mogelijk! Wij denken met u mee en werken samen met u een concept op maat uit, volledig naar uw wens en uw budget!