CADEAUMANDEN

G&Teasing verzorgt gin-pakketten op maat!

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen?  

Maak dan gebruik van onze jarenlange ervaring en gin-expertise om hét ideale gin-cadeaupakket samen te stellen, volledig naar je wensen!

Ons aanbod is zeer breed: van klassieke, over moderne of kruidige tot fruitige stijl, … we hebben voor alle voorkeuren iets in huis en vinden samen vast wat je zoekt! Wij maken verpakkingen op maat voor alle mogelijke budgetten, tot in de puntjes verzorgd!

Naast ginflessen bieden wij ook aangepaste tonics, speciale glazen of botanicals aan om je pakket zo exclusief mogelijk te maken! Je kiest zelf … wij doen de rest!

Op basis van onze grondige productkennis en specialisatie in gin voorzien wij bij elk pakket een handige (g)informatiefiche met extra uitleg en uiteraard een aantal “perfect serve” of cocktail suggesties zodat je thuis zelf aan de slag kunt. 

Cadeaubonnen

Laat je de keuze liever aan de ander? Of wil je een tasting cadeau geven? Maak dan gebruik van onze cadeaubonnen waar je eender welk bedrag kunt op laten invullen! Handig, gepersonaliseerd en netjes gepresenteerd!

Exclusief: Tarquin’s Cornish Dry Gin

Omdat wij zelf de Tarquin’s Cornish Dry Gin invoeren uit Engeland zijn wij in deze gin gespecialiseerd. 

We hebben flessen in alle maten op stock: van “miniaturen” van 5cl tot “halve” flessen van 35cl, standaardflessen van 70cl en zelfs een paar “Jeroboam” flessen van maar liefst … 3 liter! 

Het gamma is erg uitgebreid: London Dry, Navy Strenght, fruitgins, limited editions, een Britse Pastis (!) …  binnen het assortiment is er echt voor elk wat wils!

Meer info over deze gin vind je op onze Tarquin’s pagina:  http://ginandteasing.com/gin-import

Contacteer ons via telefoon (0473 529832) of e-mail (info@ginandteasing.com)  om samen te bespreken wat je juist wenst!

Bestellingen enkel op afhaling in Oostende, na afspraak. Gratis levering vanaf 50 euro (enkel regio Oostende). 

Ben je in losse flessen of voorgemaakte pakketten Tarquin’s Cornish Gin geïnteresseerd? Dan kun je terecht op de speciale pagina van onze partner GinTonicStore:

https://www.gintonicstore.be/Tarquins-Gin

Lijkt een chocolade & gin pairing je wel wat? Check dan de exclusieve Tarquin’s Gin pralines bij onze partner Chocolatier Olivier Willems: